INNSPILLING: Aud Kindervåg Halsne og Arild Ove Halås under innspilling av Stjerndryss i advent. FOTO; Privat

Lager digitalt Stjernedryss

ImF Sunnmøres årlige arrangement "Stjernedryss i advent" blir litt annerledes i år. I stedet for å samles fysisk kan man samles foran skjermen hjemme i stua.

– Da alt ble stengt ned, bestemte vi oss for å lage et digitalt Stjernedryss. Vi flyttet lys- og lydutstyr og kamera til Ingeløa på Godøya, sier kretsleder Johan Halsne i ImF Sunnmøre.

Ingeløa på Godøya er der hvor P7s TV-program «Tett på» ble spilt inn, en ombygd låve på gården til Linda og Karl Arne Austnes, sistnevnte tidligere kretsleder i Sunnmøre Indremisjon.

Gjester
Innspilling av Stjernedryss er godt i gang. Det blir fire sendinger som sendes fredag kveld kl. 19.30 på ImF Sunnmøres Facebookside. Den første sendingen blir fredag 20. november.

Hvordan blir programmet på det digitale Stjernedryss?

I hvert program vil det være en eller to gjester, og vi vil fokusere på et tema som er knyttet til gjestene. Så blir det musikkinnslag av en eller flere sangere. Til slutt blir det en appell eller andakt. Vi gir også folk mulighet til å støtte ImF Sunnmøre på Vipps.

Hilde Margrethe Gjengedal, Gudrun Longva, Marit Stokken Berland, Irene Krokeide Alnes og Linda Austnes er noen av gjestene.

Annerledes
– Hvordan vil det digitale Stjernedryss skille seg fra de fysiske Stjernedryss som har vært tidligere?

Det blir annerledes. Vi bruker å ha en gratis utlodning og matservering. Det blir det selvfølgelig ingen ting av. Nå inviterer vi i stedet til Stjernedryss hjemme i stua, sier Johan Halsne og legger til:

Det er spennende å bruke digitale plattformer for å formidle budskapet. Vi må bruke de verktøyene som er mulige nå som alt er stengt ned. Mens en dør er lukket, åpnes en annen dør.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.